Kirkebio København sæson 2024/2025

KirkeBio København er et samarbejde mellem flere sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med ”noget på hjerte” – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion. Vi viser film i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. 

Introduktion:
Filmene får en kort intro med på vejen, og efter filmen er der mulighed for at deltage i en drøftelse af filmen – og evt. spisning.

Medlemskab:
KirkeBio er organiseret som en filmklub. Kun medlemmer har adgang. Medlemskab for hele sæsonen med start september koster 300 kr.. Ved tilmelding efter december er prisen 200 kr.

Tilmelding:
Man kan indbetale kontingent på reg. nr. 5013 - konto nr. 1400603. Oplys venligst navn samt e-mail-adresse og/eller tlf.nr.
Bemærk: Der kan ikke betales på Sankt Jakobs kirkekontor, men evt. forud for en forestilling.

Kontakt:
Koordinator Astrid Skov-Jakobsen træffes på mail: astridskovjakobsen@gmail.com / telefon: 2230 8889 kl. 17-19.  Arbejdsudvalg: Mette Kathrine Grosbøll, Helena Hauge, Rasmus Nøjgaard, Lars Petersen, Anders Vestergaard, Merete C. Westergaard og Astrid Skov-Jakobsen (koordinator).

Datoer og nyt program:
Nærmere info om program og datoer for kommende sæson vil blive offentliggjort i løbet af sommeren.