Aftenkirke for Alle

TAKSIGELSESKIRKEN

Vi mødes i kirken den sidste torsdag i måneden til en kort, stemningsfuld andagt i Taksigelseskirken.

Kl. 17.50 indledes andagten med smukt orgelmusik, så man kan sidde og lytte til den dejlige aftenstemning i kirkerummet.

Kl. 18.00 er der en kort aftenandagt med fællessang, prædiken og stilhed. Derefter går vi i krypten og nyder en dejlig middag.

I foråret 2024 mødes vi følgende dage:

 

25. januar: Vi spiser sammen efterfølgende i krypten. Der vises ingen film.
 

29. februar: Vi spiser sammen og ser efterfølgende filmen ”Onkel”. Den 27-årige kvinde Kris lever som landmand på en lille gård i Sønderjylland. Gården er ejer af hendes onkel, som på grund af sygdom er blevet afhængig af sin niece. De to har et nært forhold, men Kris kommer i et dilemma, da hun en dag redder en kalv og igen får interesse for dyrelægefaget. Filmen vandt hovedprisen i Japan på Tokyo International Film Festival.

 

21. marts: Vi spiser sammen og ser efterfølgende filmen ”Rosens Navn”. I 1327 ankommer en engelsk franciskanermunk, William af Baskerville, til et benediktiner-kloster i Norditalien. Abbeden beder ham om hjælp til opklaring af et dødsfald blandt munkene under mystiske omstændigheder. William foretager nogle undersøgelser og finder sig selv midt i et kloster fuld af intriger, mord og frygt.

 

25. april: Vi spiser sammen og der vil være et ekstra musikalsk indslag til andagten.

 

Som noget nyt kan du tilmelde dig via en formular der ligger under hver begivenhed.
Du kan også ringe til 3066 2012 for at tilmelde dig. 

Vi indsamler 25 kr. pr. person. De kan ikke betales via formularen, men betales kontant efter middagen.

   Aftenkirke for alle